tips-on-choosing-professional-plumbing-services

Sfaturi pentru alegerea serviciilor profesionale de instalații sanitare

Dacă aveți de-a face cu instalații sanitare în spațiul dvs. rezidențial sau comercial, trebuie să vă asigurați că înțelegeți tipurile de servicii profesionale de instalații sanitare disponibile și că știți cum să alegeți persoana calificată potrivită pentru această sarcină.

Ce sunt serviciile profesionale de instalații sanitare?

Instalatorii se pot ocupa de servicii legate de curgerea apei sau de echipamentele asociate apei utilizate într-o casă sau într-un spațiu comercial.

Aceasta poate include:

 • Racorduri la serviciile de apă caldă și întreținerea sistemelor de apă caldă
 • Conexiuni de aer condiționat la apă și gaz
 • Rezolvarea problemelor de drenaj
 • Lucrări asociate cu băi și bucătării noi care necesită conectarea sau relocarea conductelor
 • Reparații la reticulare
 • Tratarea toaletelor care curg sau a altor scurgeri pe o proprietate

Acest lucru face ca domeniul de aplicare a lucrărilor să fie destul de extins atunci când vine vorba de angajarea unui serviciu profesionist de instalații sanitare.

Dacă aveți nevoie să apelați la serviciile unui instalator, doriți să aveți încredere în alegerea unei persoane care este calificată, experimentată și calificată pentru a face lucrarea.

Cum să alegeți serviciul de instalații sanitare profesionale potrivit

Asigurați-vă că licența lor comercială este la zi

În Brașov, un instalator de calitate va fi înregistrat la consiliile de licențiere corespunzătoare și va putea să vă arate detaliile licenței sale.

Este necesar să se respecte obligațiile de licență și de certificare. În cadrul industriei sanitare, există o diferență între un instalator și un antreprenor de instalații sanitare. Verificați mai întâi de care aveți nevoie.

Detaliile licenței se vor regăsi pe toate documentele publicitare și comerciale, inclusiv pe ofertele și facturile, precum și pe orice vehicul de lucru pe care este inscripționat numele firmei.

Verifică orice recenzii

Google și Facebook pot fi un bun indicator al reputației serviciului de instalații sanitare. Gândiți-vă la ceea ce contează pentru dumneavoastră în alegerea unui serviciu profesionist și dacă aceste cuvinte sunt prezentate de către client.

Este posibil să doriți să căutați: la timp, la buget, prietenos, profesionist, curat, priceput.

În cazul proiectelor mai mari, ați putea dori să întrebați dacă puteți vorbi cu câteva persoane de referință și să le puneți întrebări despre cum li s-a părut experiența.

Asigurați-vă că experiența și expertiza corespund cerințelor dumneavoastră

Unele lucrări de instalații sanitare pot fi puțin mai complexe. Deblocarea unui canal de scurgere poate fi o treabă standard pentru un instalator, însă, dacă trebuie să vă ocupați de lucruri precum fluxul de apă către și din incintă sau dacă aveți o locuință care este în curs de renovare, doriți să vă simțiți confortabil în ceea ce privește nivelul de experiență.

Întrebați cum se stabilește prețul

Verificați dacă există o taxă de intervenție, dacă tariful este pe oră, dacă include materiale și dacă există opțiuni pentru rezolvarea problemei dvs. de instalații sanitare. Dacă este vorba de un proiect mai mare (o renovare sau îndepărtarea și instalarea unui sistem de apă caldă pe gaz), asigurați-vă că știți ce este inclus, ce este exclus și, dacă se descoperă probleme surpriză, cum vor fi rezolvate.

Cum sunt practicile lor de lucru?

Serviciile profesionale de instalații sanitare vor face curățenie după ce au efectuat lucrările. De asemenea, vă vor putea îndruma cu privire la ceea ce trebuie să faceți înainte de a ajunge acolo. De exemplu, dacă se ocupă de o scurgere blocată într-o chiuvetă de bucătărie, vă pot cere să vă asigurați că spațiile din dulapuri sunt curățate pentru a-i ajuta să fie eficienți în accesarea zonei de lucru, efectuarea lucrării și plecarea.

Vreți să vă asigurați că aveți de-a face cu profesioniști care sunt de ajutor, bine informați. Echipa de la Property Plumbing & Gas se mândrește cu mândria de a vă oferi cea mai bună experiență pentru toate nevoile dumneavoastră de instalații sanitare.

4.6/5 - (55 votes)
7 raspunsuri
 1. Ioan Popa says:

  Mulțumesc pentru sfaturi! Mă ajută enorm în procesul de selecție a serviciilor de instalații sanitare.

  Răspunde
 2. Radu Lazăr says:

  Apreciez sfaturile tale! Sunt în căutarea unor servicii profesionale de instalații sanitare și aceste informații sigur îmi vor fi de folos.

  Răspunde
 3. Daniel Florescu says:

  Te recomand să cauți întotdeauna servicii profesionale de instalații sanitare pentru a te asigura că lucrările vor fi realizate corect și în siguranță. Verifică întotdeauna experiența și calificările echipei, dar și recenziile și recomandările clienților anteriori. Este important să ai încredere în compania pe care o alegi pentru a-ți instala echipamentele sanitare.

  Răspunde
 4. Andreea Dalca says:

  Este important să verifici întotdeauna experiența și calificările echipei înainte de a alege servicii profesionale de instalații sanitare. Recomand să citești și recenziile și recomandările clienților anteriori pentru a fi sigur de calitatea lucrărilor.

  Răspunde
 5. Marian says:

  Îți mulțumesc pentru sfaturi utile! Voi ține cont de ele în căutarea mea pentru servicii profesionale de instalații sanitare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *