Despre

Suntem o firma de instalatori Brasov cu experienta vasta in domeniu, zeci de interventii la activ, toate finalizate cu succes. Lucram doar cu instalatori autorizati si calificati, cu studii, avem cele mai bune echipamente si instrumente omologate moderne si stim ce avem de facut indiferent de interventiile pentru care ne soliciti ajutorul.

De la noi vei primi sfaturi de intretinere si de utilizare, consiliere de specialitate permanenta, inainte de interventii si in timpul acestora, echipe de specialisti care se vor deplasa la orice adresa din Brasov si care te vor ajuta sa remediezi orice fel de defectiuni la instalatii de gaze, sanitare, de apa canal. Cu noi mergi la sigur de fiecare data, te bazezi pe interventiile asigurate de firma de instalatori Brasov, primesti servicii complete si personalizabile, pachete de servicii adaptate nevoilor tale. Serviciile nostre pot fi accesate in permanenta foarte usor, daca apar defectiuni majore in Brasov ne deplasam imediat pentru ca iti stam la dispozitie cu servicii de interventii de urgenta non-stop. Asa vei rezolva pe loc orice probleme, vei avea evaluari rapide si eficiente si vei sti cum se vor desfasura toate lucrarile noastre.

Consiliere permanenta si garantie

Consilierii companiei noastre au toate informatiile despre interventiile din Brasov si despre instalatii, ti le vor prezenta intr-o maniera cat mai simpla ca sa le intelegi si sa stii de fiecare data care vor fi etapele reparatiilor sau modernizarilor. Consilierea este una profesionista si poate fi solicitata in orice moment al colaborarii noastre. In plus, primesti si garantie la fiecare lucrare, servicii de cea mai buna calitate si instalatori pe care ii vei putea intreba orice, urmand sa primesti raspunsuri documentate in cel mai scurt timp.

Tot ce iti ramane de facut este sa ne contactezi si sa ne detaliezi ce s-a intamplat si de restul se vor ocupa profesionistii de la firma noastra cu experienta in instalatii moderne de gaze sau sanitare.

4.5/5 - (52 votes)